• Home
  • Behandelingen
  • Massages

Massages

Sportmassage

Intensieve vorm van spier- en/of peesbehandeling waarbij de nadruk ligt op het stimuleren van de doorbloeding. Speciaal geschikt voor spiergroepen die zwaar belast zijn (geweest).

Voetreflex massage

Gebieden en punten in de voeten zijn een weerspiegeling van het hele lichaam. Via de voeten kan het hele lichaam behandeld worden.

Ayurveda massage

Ayur betekent leven, veda betekent kennis en komt van oorsprong uit India. Dit is een helende en ontspannende lichaamsmassage met warme kruidenoliën.

Hotstones massage

Een hotstones massage is een diepe warmtemassage met basaltstenen en een pure biologische olie (meestal kokos of olijf).

Aroma massage

Een intuïtieve en helende massage met geselecteerde etherische oliën.

Kayotima Shiatsu massage

Door het uitoefenen van druk kunnen onder andere spanning en vermoeidheid weggenomen worden op het lichaam, maar ook heeft het een positieve invloed op de psyche.

Zwangerschapsmassage

Een massage met warme kruidige oliën die specifieke ongemakken zoals pijn in de nek, schouder, rug en bekken sterk verminderen. Het heeft ook voordelige effecten op het lymfesysteem en zorgt voor een betere nachtrust.

Triggerpointbehandelingen

Minuscule spierverhardingen die een uitstralende pijn veroorzaken worden met cirkelvormige knedingen, fricties, strijkingen met ijs, petrissages en aansluitend met warmte applicatie behandeld.

Klassieke ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage (sederend) kan rust geven bij stressgerelateerde klachten, rusteloosheid, slapelloosheid en spanningsklachten.